Avui comença l’edició especial de Terra de Trobadors

Aquesta tarda es donarà el tret de sortida de l’edició especial de Terra de Trobadors i ho farà amb gairebé totes les entrades exhaurides. L’espectacle inaugural del festival, amb el concert de Sübitus, tindrà lloc a les 21 h al parc del Trabuc d’Empuriabrava,  però a partir de les 17 h ja s’iniciaran les activitats al centre històric. El taller didàctic d’instruments medievals amb Antoni Madueño i els contes medievals amb il·lustració en directe, seran els primers actes de la jornada. També a les 21 h, coincidint amb l’espectacle inaugural, les bruixes inauguraran el seu espectacle al convent de Santa Clara.  

Des de l’organització es vol insistir que tots els actes tindran control d’accés i que requereixen reserva d’entrada, per tant, les persones que no hagin reservat no podran accedir als espectacles. Tampoc hi haurà mercat, tavernes de les entitats, espectacles de carrer ni sopar medieval. És important que es respectin en tot moment les indicacions dels equips d’acomodació i que es mantingui la distància de seguretat tant als accessos com a les sortides dels espectacles per tal que el festival es desenvolupi de forma segura.  

Les condicions de celebració d’aquesta edició del festival són excepcionals a causa de la situació en la que ens trobem, per aquest motiu es demana comprensió i col·laboració als assistents. Al centre històric s’habilitaran 5 punts d’informació per tal d’orientar i resoldre dubtes a les persones que ho necessitin. Esperem que tot i les circumstàncies d’aquest any gaudiu molt d’aquest Festival Terra de Trobadors 2021.