Sopar Medieval

Divendres 8 de setembre de 2023
– A les 21 h, cercavila des de plaça Mossèn Cinto Verdaguer.
– A les 21.30 h, al pati del Palau dels Comtes, Sopar Medieval.

El Sopar Medieval és un dels actes principals de Terra de Trobadors de Castelló d’Empúries, que té lloc cada any el primer dia del festival al vespre i amb la prèvia cercavila amb tots els assistents i la cort comtal des de la plaça de la Basílica de Santa Maria de la vila. És un autèntic àpat medieval que es serveix a més de 400 persones, totes vestides d’època medieval, presidides per la comitiva dels comtes d’Empúries, i en el qual es serveixen menjars, productes i aliments que es menjaven a l’Edat Mitjana.

El Sopar Medieval esdevé cada any un espectacle únic de llum, música, gastronomia i actuacions en què es reprodueix amb tot detall una celebració tan important com era una sopar presidit i ofert pel comte d’Empúries, enguany l’Infant d’Aragó Pere I i la comtessa Joana de Foix, als seus convidats i convidades.

A càrrec de la Comissió de Reis i amb les actuacions de La Cort d’Empúries, Despertaferro, Tequatre, Esbart Dansaire, Bugaderes, Acibreria, Berros de la Cort, Cremallera Teatre, Improvistos i Kabaylo Zingari.

Informació als telèfons 972 15 80 40 (Cultura) o 972 15 62 33 (Oficina de turisme).