Sopar Medieval

Divendres 8 de setembre de 2017, a les 22.00 h al pati del Palau dels Comtes.

El Sopar Medieval és una de les activitats més conegudes del Festival Terra de Trobadors, ja que des dels seus inicis ha encapçalat el programa d’activitats i ha captat l’atenció de milers de persones des de fa 26 anys. El marc incomparable de l’antic Palau dels Comtes i Convent de Sant Domènec de Castelló d’Empúries esdevé anualment l’escenari del sopar encapçalat pels Comtes d’Empúries.

El sopar compta amb un espectacle sense fi: comtes, cavallers, dames, trobadors, joglars, malabaristes i bufons teatralitzen un autèntic sopar d’època on no pot faltar la màgia i l’encant d’un passat ja molt llunyà. El claustre del Palau comtal acull més de quatre-cents convidats d’honor i comensals forans que, vestits obligatòriament de l’època medieval, gaudiran d’una experiència inoblidable.

El sopar medieval intenta recrear de la millor manera possible els grans àpats i sopars que durant els segles medievals els comtes i senyors feudals oferien per festejar qualsevol esdeveniment important del comtat d’Empúries. En aquesta ocasió, la cort del comte d’Empúries Ponç Hug V d’Empúries, Malgaulí, i la comtessa Elisabet de Sicília seran els protagonistes del sopar d’enguany.

El sopar medieval és una activitat organitzada per l’entitat castellonina Comissió de Reis, els membres de la qual cuinen, serveixen i vetllen perquè en tot moment el sopar sigui tot un èxit. Enguany tindrà lloc el divendres 8 de setembre de 2017, a les 22 h.

– Venda d’entrades pel Sopar Medieval:

A l’oficina municipal de turisme del centre històric
Plaça dels Homes (Llotja Comunal)
Telf. 972 15 62 33
turisme@castello.cat

Preu: 30 € 

Venda entrades pel sopar online (cliqueu aquí).

Important: imprescindible anar vestit d’època.
Per a comprar o llogar vestits medievals cliqueu aquí.
Més informació als Departaments de Cultura i de Festes (telf. 972 158 040; cultura@castello.cat).

Programa:
21:00 h, Plaça Mn. Cinto Verdaguer
Espectacle Inaugural del XXVII Festival Terra de Trobadors a càrrec de les entitats

21:30 h, Plaça Mn. Cinto Verdaguer
Cercavila al sopar

22:00 h, Palau dels Comtes
Sopar medieval amenitzat 

Imatges en directe