Sopar Medieval

 

Divendres 6 de setembre de 2019, a les 22.00 h al pati del Palau dels Comtes (en preparació).


Koobin

Accés portal electrònic de venda d’entrades

Preu: 30 €

 

Important: imprescindible anar vestit d’època.
Per a comprar o llogar vestits medievals cliqueu aquí.
Més informació als Departaments de Cultura i de Festes (telf. 972 158 040; cultura@castello.cat).

 


El Sopar Medieval és una de les activitats més conegudes del Festival Terra de Trobadors, ja que des dels seus inicis ha encapçalat el programa d’activitats i ha captat l’atenció de milers de persones des de fa 28 anys. El marc incomparable de l’antic Palau dels Comtes i Convent de Sant Domènec de Castelló d’Empúries esdevé anualment l’escenari del sopar encapçalat pels Comtes d’Empúries.

 

El sopar compta amb un espectacle sense fi: comtes, cavallers, dames, trobadors, joglars, malabaristes i bufons teatralitzen un autèntic sopar d’època on no pot faltar la màgia i l’encant d’un passat ja molt llunyà. El claustre del Palau comtal acull més de quatre-cents convidats d’honor i comensals forans que, vestits obligatòriament de l’època medieval, gaudiran d’una experiència inoblidable.

 

 

El sopar medieval intenta recrear de la millor manera possible els grans àpats i sopars que durant els segles medievals els comtes i senyors feudals oferien per festejar qualsevol esdeveniment important del comtat d’Empúries. En aquesta ocasió, la cort del comte d’Empúries Hug V d’Empúries i la comtessa Sibil·la de Palau seran els protagonistes del sopar d’enguany.

 

El sopar medieval és una activitat organitzada per l’entitat castellonina Comissió de Reis, els membres de la qual cuinen, serveixen i vetllen perquè en tot moment el sopar sigui tot un èxit. Enguany tindrà lloc el divendres 6 de setembre de 2019, a les 22 h.

 

Programa:


21:00 h, Plaça Mn. Cinto Verdaguer
Espectacle Inaugural del XXIX Festival Terra de Trobadors a càrrec de les entitats

 

21:30 h, Plaça Mn. Cinto Verdaguer

Cercavila al sopar

22:00 h, Palau dels Comtes
Sopar medieval amenitzat