Mercat Medieval

El millor Mercat Medieval de Catalunya
Divendres 8 (a tarda), dissabte 9 i diumenge 10 de setembre 2017.

Horaris del Mercat Medieval:
Divendres 8, de 17 h a 22 h
Dissabte 9, de 10 h a 23 h
Diumenge 10, de 10 h a 22.30 h

La Llotja, la plaça Mossèn Cinto Verdaguer, la plaça Jaume I i altres carrers i places en ple centre històric, són els escenaris del cèlebre Mercat Medieval del Festival Terra de Trobadors de Castelló d’Empúries, el millor Mercat Medieval de Catalunya. Una gran quantitat de parades d’artesans i comerciants posen a la venda els seus productes de l’època amb el sistema de pagament de l’època, la moneda medieval comtal d’Empúries, un requisit imprescindible per poder adquirir tota mena de productes del comtat d’Empúries a l’Edat Mitjana.

moneda

El visitant pot bescanviar els diners d’or, el mig diner d’or, els diners de bronze, el mig diner i la peça petita, reproduccions de la moneda en ús durant la baixa edat mitjana a la capital del comtat d’Empúries, els originals d’algunes de les quals s’exposen al Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV de la vila. El Mercat Medieval és sense dubte un dels actes més atractius, característics i multitudinaris del festival.


Inscripcions al Mercat Medieval

Termini obert fins el dia 31 d’agost de 2017:

Per participar amb una parada al Mercat Medieval del XXVII Festival Terra de Trobadors de Castelló d’Empúries cal seguir els següents passos:

Ajuntament de Castelló d’Empúries
Mercat Medieval del FESTIVAL TERRA DE TROBADORS
Plaça del Joc de la Pilota, 1
17486 Castelló d’Empúries

NOTA: Si teniu dubtes a l’hora d’omplir la fitxa d’inscripció, truqueu al telèfon 972 158 040, o bé envieu un correu a cultura@castello.cat.

Imatges en directe